Kako doći u Omiš i Staniće

 

Stanići - početna stranica

Cijene i slobodni termini

Kako doći u Staniće

Aktivnosti u Stanićima

Pošaljite nam e-mail

Stanići - Foto galerija

 

 

Automobilom

Autocestom (A1) ili starom cestom preko Plitvičkih jezera (D1) trebate doći do Splita, a onda glavnom cestom (Jadranskom magistralom - D8) idete prema Omišu (u smjeru istoka, prema Makarskoj ili Dubrovniku).

Kada budete došli u Omiš, samo me kratko obavijestite na moj mobilni telefon 00385 99 237 4466 da prolazite kroz Omiš tako da imam dovoljno vremena doći na cestu, gdje ću Vas čekati.

Od Omiša do Stanića imate cca 4,5 km, također u smjeru Makarske i Dubrovnika (samo slijedite glavnu cestu). Kada vidite oznaku mjesta Stanići - Tice vozite se još cca 300 metara i ugledati ćete veliki pano s fotografijom Stanića (vidi sliku). Iza panoa, nakon cca 10 metara, s desne strane je proširenje na koje trebate skrenuti. Tu ću Vas ja čekati. Onda ćete parkirati auto na naš parking i ja ću Vam pomoći ponijeti stvari do apartmana.

Stanići se nalaze na Jadranskoj magistrali (državna cesta D 8) 30 km istočno od Splita, 4,5 km istočno od Omiša i 30 km zapadno od Makarske.

 

Autobusom

Na Autobusnom kolodvoru u Splitu presjednemo u bilo koji autobus koji ide u smjeru istoka (za Omiš, Makarsku, Imotski, Dubrovnik...). U Stanićima je autobusna stanica kod apartmana Germania (cca 100 m istočno od našeg parkinga). Provjerite vozni red iz Splita i u Split na stranicama autobusnog kolodvora u Splitu http://www.ak-split.hr/HR/vozni.red/index.html.

 

Zrakoplovom

Iz Zračne luke Split u Kaštelima (detaljnije na www.plesoprijevoz.hr) autobus vodi do Splita gdje na Autobusnom kolodvoru presjednemo u bilo koji autobus koji ide u smjeru istoka (za Omiš, Makarsku, Imotski, Dubrovnik...). Provjerite vozni red iz Splita i u Split na stranicama autobusnog kolodvora u Splitu http://www.ak-split.hr/HR/vozni.red/index.html.

 

Vlakom

U neposrednoj blizini Željezničkog kolodvora na Rivi smješten je i Autobusni kolodvor na kojem presjednemo u bilo koji autobus koji ide u smjeru istoka (za Omiš, Makarsku, Imotski, Dubrovnik...). Provjerite vozni red iz Splita i u Split na stranicama autobusnog kolodvora u Splitu http://www.ak-split.hr/HR/vozni.red/index.html.